Vanaf 3 mei BUITENPRET in Vreugdeoord!

Vanaf 3 mei BUITENPRET in Vreugdeoord!

Alphen Beweegt organiseert Buitenpret! Buitenpret! is een kosteloze sport- en spelinstuif waarbij het buitenspelen centraal staat. In een maatschappij waar een ieder steeds meer met zijn of haar tablet, telefoon of achter de computer speelt, vinden wij het erg belangrijk om de kinderen weer zelf het buiten spelen te leren! Ontdek Buitenpret!, maak spelenderwijs kennis met allemaal verschillende beweegactiviteiten. Soms gewoon een potje voetbal, de andere keer gaan we lekker dansen op muziek. Iedereen is welkom! Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee voor nog meer gezelligheid. Buitenpret! is vanaf 3 mei t/m 28 juni elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Vreugdeoord.

Meer informatie kun je vinden door te klikken op de link: http://alphenbeweegt.nl/activiteiten-3/kinderen/buitenpret/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *