Inschrijven voor Nachtje Slapen (23-24 juni)

Inschrijven voor Nachtje Slapen (23-24 juni)

In de nacht van 23 en 24 juni kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 8 basisschool) een nachtje komen slapen in de speeltuin. Vrijdag 23 juni vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen hun eigen meegebrachte tentjes opzetten. Daarna is er een verrassingsprogramma. Na een nachtje slapen breken we weer alle tentjes af en kunnen de kinderen om 10.00 uur weer opgehaald worden. Er kunnen maximaal 60 kinderen meedoen (vol = vol) en is alleen voor leden van Vreugdeoord. Ouders slapen gewoon thuis.

Inschrijven kan met het formulier onder deze link, adressen om het formulier in te leveren staan in het formulier.

Inschrijfformulier nachtje slapen 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *