Officiele opening trampolines door burgemeester Spies

Officiele opening trampolines door burgemeester Spies

In het voorjaar zijn er 3 trampolines in speeltuin Vreugdeoord geplaatst. Hier zijn we natuurlijk bijzonder blij mee en we merken dat ook de kinderen de trampolines erg leuk vinden.

Nu openen we natuurlijk niet zo vaak een nieuw speeltoestel in de speeltuin. Om dit te vieren komt op woensdagmiddag 23 augustus burgemeester Liesbeth Spies de trampolines om 14.30u officieel openen. Bij de officiële opening organiseren we ook een kleurplatenwedstrijd zowel voor onze leden als niet-leden. Als je dus een vriendje of vriendinnetje hebt die ook wil meedoen met de kleurplatenwedstrijd, dan kan dat. De uitslag zal ook op woensdagmiddag 23 augustus bekend worden gemaakt. De kleurplaat vind je hier: Kleurplaat speeltuin bij opening trampolines

Je kunt meedoen door de kleurplaat bij dit bericht te printen, je gegevens in te vullen en deze natuurlijk in te kleuren. Je kunt je kleurplaat uiterlijk vrijdag 18 augustus inleveren in de brievenbus van de speeltuin, bij Zaalbergstraat 5 en op Vredebest 3. Als je wat verder van de speeltuin woont, dan kun je je kleurplaat opsturen in een envelop naar ons postbusadres (Postbus 612, 2400 AP Alphen aan den Rijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *