Nachtje Slapen

Nachtje Slapen

Van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli kun je weer een nachtje komen slapen in de speeltuin. Je moet je eigen tentje meenemen die je vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur kunt opzetten. ’s Avonds is er weer een leuk avondprogramma. Zaterdagochtend om 10.00 uur kun je weer opgehaald worden. Er kunnen maximaal 40 kinderen blijven slapen. Dus: VOL = VOL! Wees er snel bij. Deze activiteit is alleen voor leden van Vreugdeoord. Opgeven doe je met dit formulier: Inschrijfformulier Camping Vreugdeoord 2019

2 thoughts on “Nachtje Slapen

 1. Hoi mijn naam is Miki. Ik wil mij graag opgeven voor het slapen in de speeltuin. Ik ben 7 jaar oud.

  Dit mag van mijn papa Sam Muller en mama Marieke Muller-van der Naald

  Ik hoor graag of ik ben ingeschreven.

  M.v.g.,

  Sam, Marieke en Miki

  1. Hoi Miki,

   De link naar het inschrijfformulier werkt. Dus schrijf je vlug in!

   Tot dan!

   Groetjes,
   Camping Vreugdeoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *