NL Doet (14 maart) – UITGESTELD tot nader order

Vandaag ontvingen we het verzoek van het Oranje Fonds om NL Doet voorlopig uit te stellen om verdere verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk te beperken. Speeltuin Vreugdeoord volgt het advies op en we stellen NL Doet dus tot nader order uit. De klussen blijven gewoon liggen en we hopen op een later moment alsnog een beroep te kunnen doen op onze enthousiaste vrijwilligers.

Met vriendelijke groet,

Martijn Walvis, namens het bestuur van speeltuinvereniging Vreugdeoord

2 thoughts on “NL Doet (14 maart) – UITGESTELD tot nader order

  1. Beste Saskia,

   De Oranjevereniging Alphen aan den Rijn organiseert de verkoop van Koningsdagplaatsen. Op hun website staat het bericht dat Koningsdag dit jaar niet doorgaat (https://aovinfo.nl/wordpress/). De verkoop zal dus ook niet doorgaan. Voor informatie over Koningsdag kun je het beste de website van de Oranjevereniging in de gaten houden.

   Met vriendelijke groet,
   Speeltuin Vreugdeoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *