Start verbouwing op maandag 14 februari

Volgende week maandag 14 februari gaat Van Vliet Bedrijven van start met de verbouwing van speeltuin Vreugdeoord. Na een lange voorbereiding is het eindelijk zo ver. Wethouder Gert-Jan Schotanus zal in aanwezigheid van het bestuur het startsein geven door de schop in de grond te zetten. De verbouwing duurt drie à vier weken en deze weken is de speeltuin gesloten. De exacte duur is afhankelijk van het weer en bijkomende factoren. Het clubgebouw blijft toegankelijk en open voor BSO Kern Kinderopvang en peuterspeelzaal Olleke Bolleke.

Begin maart hopen wij de deuren van onze vernieuwde speeltuin te openen. Via onze informatiekanalen (Facebook en e-mail) houden wij jullie op de hoogte over de voortgang van de verbouwing en berichten wij te zijner tijd wanneer de speeltuin weer opengaat.

Wij zijn ons ervan bewust dat de werkzaamheden overlast met zich mee zullen brengen voor de direct omwonenden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De heropening en het 70-jarig bestaan (in 2021) van de speeltuin willen wij vieren met een groot feest. Wij laten u alvast weten dat dit op de planning staat in het voorjaar. Op een later tijdstip volgen de details hierover.

Tot slot spreken wij onze dank uit aan alle sponsoren: het VSB Fonds, Fonds Alphen en omstreken, de gemeente Alphen aan den Rijn, bedrijfssponsoring en uiteraard ook aan onze leden. Jullie maken deze verbouwing mogelijk en dragen bij aan een mooie, nieuwe speel accommodatie waar kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen.

Hartelijke groet, Speeltuin- en Buurtvereniging Vreugdeoord

4 thoughts on “Start verbouwing op maandag 14 februari

  1. Wat fijn dat het mogelijk is een nieuwe speeltuin op te zetten. Bestaat er ook een tekening van hoe t gaat worden? Zou ik gewoon heel leuk vinden om te zien. Hartelijk dank en vriendelijke groet

    1. Hoi Marianne, we hebben al meerdere keren deze vraag gekregen. We zullen een aantal nieuwe toestellen vooraf al laten zien om een indruk te geven hoe het wordt. Dat zal via de website en Facebook worden gedeeld.
      Groeten, Martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *