Voortgang van de verbouwing en de vernieuwde speeltuin

Na ruim een week afbreken en afvoeren van de ‘oude’ toestellen wordt er ondertussen druk opgebouwd. We hebben al behoorlijk wat vragen gekregen welke nieuwe toestellen gaan komen. Leuk om te merken dat zoveel mensen benieuwd zijn naar de vernieuwde speeltuin.
Welke toestellen zijn weggehaald en wat komt daarvoor in de plaats?
Het schip wordt vervangen door een nieuw speelschip met een glijbaan, touw wand om te klimmen en loopbrug. Er komen een nieuwe kabelbaan, een nieuw treintje en een nieuwe trampoline. Naast nog wat kleinere toestellen als een duikelrek en een schommel achter het Stooker’s Hok. Tot slot wordt het voetbal- en basketbalveld vernieuwd zodat dit er weer als nieuw uit ziet. We krijgen ook een aantal nieuwe toestellen die we nog niet in de speeltuin hadden. Er komt een klimparcours met allerlei uitdagende klimhindernissen, een grote stawip naast een vierpersoons zitwip.
Zodra de verbouwing klaar is, laten we weten dat er weer kan worden gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *